Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков коментира загубата на отбора му

...
Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков коментира загубата на отбора му
Коментари Харесай

Тодор Киселичков: Поведоха ни с 2:0 без някакви реални голови ситуации

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков коментира загубата на тима му с 0:2 от ЦСКА 1948. Той показа какво се е объркало в мача, както и какво чака от дербито на Варна през идната седмица.

" Стигна се до там да ни поведят с 2:0 без някакви действителни голови обстановки. Успяха при едно центриране да ни заловен неподготвени в наказателното поле. Там където се целяхме да бъдем най-компактни в средата на терена, се пропукахме за втория гол. Реално, като върна лентата, те владееха инициаитивата през по-голяма част от мача. Общо взето проектът ни за игра в отбрана сработи добре, трябваше да сме малко по-уверени и да играем грамотно с топката ", стартира Киселичков, представен от " Гонг ".

" Бяхме с тези футболисти, те са футболистите на Спартак. Разчитаме на тях. Опитахме се да се противопоставим на един доста мощен тим. Смятам, че в случай че бяхме употребявали нашите положения в офанзива можеше да се получи мач с по-голямо напрежение. Ще се борим да се подобряваме ", показа той.

" Когато заговорихме за дербито на Варна, аз първо желая да благодаря на публиката. Усещаме поддръжката всякога, даже през днешния ден в далечна София. Искам да излезем в дербито с високо вдигнати глави, това са доста хубави мачове. Носят и въодушевление, авторитет и заряд. Ще преследваме успеха, желаеме да я реализираме. Надяваме се контузените да се оправят. За всеки един треньор е положително пристигнало да може да разчита на всички футболист. Ще се борим, ще се мъчим и желаеме да победим. Това е пътят ", приключи Тодор Киселичков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР